Atitudinea pozitivă, cheia către o viață sănătoasă. Alice Botnarenco este unul dintre antreprenorii de succes ai României

Data publicării:
alice botnarenco

„Numele meu este Alice Botnarenco. Sunt fondatoarea organizaţiei Femei în afaceri. Rolul organizaţiei noastre este de a oferi oportunităţi de dezvoltare, de a vă conecta afacerile, de a vă inspira din poveştile pe care le auziţi la evenimentele noastre şi de a avea mai multă încredere să începeţi să faceţi lucruri”.

Alice Botnarenco este unul dintre antreprenorii de succes ai României. La 23 de ani avea deja o afacere - o firmă de închirieri auto. Şi pentru că era un domeniu mai mult al bărbaţilor, în 2009 a înfiinţat o asociaţie dedicată exclusiv femeilor care vor să obţină performanţă pe plan profesional.

„Organizăm un cadru profesionist prin care le ajutăm să se dezvolte, să aibă acces la oportunităţi, să se inspire din poveştile de succes pe care le aducem în prim plan, să aibă mai multă încredere în ele că pot porni pe drumul antreprenoriatului”, explică ea.

Exemplul este chiar asociaţia: după patru ani de la înfiinţare, Alice a organizat prima conferinţă internaţională, la care au participat şi persoane cu renume care au inspirat-o şi susţinut-o de-a lungul timpului.

„O felicit pe Alice Botnarenco. Este nevoie să avem cât mai multe astfel de asociaţii. Îmi aduc aminte cum a început acum câţiva ani. Erau doar 20 de oameni în sală şi astăzi suntem aici 200”, spune Rucsandra Hurezeanu, antreprenor.

 „A crezut şi crede foarte mult în ideea ei. A început în 2009 şi recunosc că o ştiu cam de la începuturile ei. Chiar mă gândeam la ea cât de tenace a fost şi cât de frumos a crescut”, adaugă Camelia Șucu, antreprenor.

„Dacă facem o paralelă între calităţile unui om care a făcut sport de mare performanţă şi ale unui om care a făcut performanţă în domeniul lui de activitate, într- o corporaţie, credeţi-mă că sunt aceleaşi: în primul rând dragostea pentru munca ta, perseverenţa, tenacitatea şi sufletul ăla să îl pui acolo şi să faci amalgamul care dă succesul!”, subliniază atleta Gabriela Szabo.

Şi chiar acestea au fost reperele sale de-a lungul anilor. În plus, Alice a ştiut întotdeauna că gândirea pozitivă este esenţială pentru a reuşi. „Trebuie să mergem înainte, şi cu bune şi cu rele. Important este să ştim că fiecare zi care ne apare este o zi a lucrurilor frumoase. Eu niciodată nu am pus răul înainte. Dacă mi s-a întâmplat ceva rău sunt sigură că urmează un lucru foarte bun să se întâmple”, spune Alice.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri