Atracția verii. Sporturi extreme și adrenalină la zeci de metri înălțime

Data publicării:
aventura parc

Fiecare traseu are un anumit nivel de dificultate, care este simbolizat de o culoare specifică. Patru trasee mov pentru copiii sub 8 ani, două trasee galbene, care nu depăşesc o înălţime de 3 metri pentru copiii de la 8 ani împliniţi şi pentru începători, trei trasee verzi, uşoare, două trasee albastre, de dificultate medie, două trasee roşii şi un traseu negru, care este cel mai dificil, înălţimea fiind de 20 de metri.

Marea Tiroliană peste Lac” are o lungime 111 metri şi o înălţime maximă de trei metri. Cei care caută adrenalina vor traversa lacul, fiind foarte bine asiguraţi.

Un alt joc interesant este şi „Închide ochii şi sari” unde cei curajoşi trebuie să urce pe o scară, până la 16 metri înălţime şi să sară în gol.

Fiecare participant la aventură primeşte un echipament de securitate cu două carabiniere, care trebuie folosite în permanenţă pentru siguranţă.

Vârsta celor care pot participa la jocurile din parc trebuie să fie cuprinsă între 4 și 100 de ani, iar greutatea să fie până în 160 de kilograme.

Reporterul Digi24 a făcut o demonstrație și s-a dat cu tiroliana peste lac.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri