AU DAT MUNTELE PE MARE. Unii preferă Revelionul pe litoral

Data publicării:
30122012 20mare-41200

Hotelierii le-au pregătit numeroase surprize celor care au dat muntele pe mare, mai ales că cei mai mulţi turişti sunt la prima aventură de acest fel. „Efrumos, e mai liniştit, aerul romantic al mării.

Nu mai făcusem un Revelion la mare şi vrem să vedem cum este, cum e marea iarna şi cred că e frumos.

La patru stele, un sejur de cinci zile costă 1.900 de lei de persoană. Organizatorii promit muzică live, preparate delicioase pentru masa de Revelion şi băuturi fine. Iar pregătirile au intrat în linie dreaptă, motiv pentru care în bucătării se trudeşte de zor.

„Somon de Gravalax aromat cu anason, avem terină de iepure cu caise, ruladă de porc cu spanac cu migdale, prosciuto crudo cu ananas, piept de raţă servit cu ciuperci de pădure”, explică Gelu Ghizu, şef de sală.

Iar după o asemenea masă copioasă, turiştii vor avea nevoie de relaxare, aşa că au primit drept bonus acces gratuit la piscină şi la SPA.

Gazdele promit că turiştii nu vor regreta alegerea făcută. „Din prima seară, de pe 29, acum, avem prima cină specială, thirty's-fourty's, deci anii 30-40, muzică şi mâncare adecvată temei alese”, spune Anca Nedea, managerul unui hotel.

O altă surpriză pentru turişti este şi focul de artificii din noaptea de Anul Nou, care va fi organizat pe plajă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri