Sari la conținut

Beyonce, record în industria muzicală americană 

Foto: Gulliver/Getty Images

Toate melodiile de pe noul album al cântăreței, „Lemonade”, au ajuns în topul Billboard în doar 10 zile de la lansarea lui.

Melodia care ocupă cea mai înaltă poziție în clasament este „Formation”, care se află pe locul al 10-lea. Piesele „Sorry”, „Hold Up” şi „6 Inch” ocupă locurile ale 11-lea, al 13-lea respectiv al 18-lea.

Nr. 10, „Formation"

Nr. 11, „Sorry"

Nr. 13, „Hold Up"

Nr. 18, „6 Inch," featuring The Weeknd și Rihanna

Nr. 28, „Don't Hurt Yourself," featuring Jack White

Nr. 35, „Freedom," featuring Kendrick Lamar

Nr. 37, „Pray You Catch Me"

Nr. 38, „All Night"

Nr. 41, „Daddy Lessons"

Nr. 43, „Sandcastles"

Nr. 47, „Love Drought"

Nr. 63, „Forward," featuring James Blake

Precedentul record a fost stabilit în 2010 de cântăreața Taylor Swift, care a avut 11 melodii, simultan, în clasamentul Billboard. Un alt record a mai fost stabilit pe 5 decembrie 2015 când Justin Bieber a reușit să depășească trupa Beatles pentru un weekend când a plasat simultan 17 melodii în topul Billboard Hot 100.

„Lemonade”, lansat pe 24 aprilie, este cel de-al cincilea album de studio al cântăreţei Beyonce. Lansarea albumului a fost precedată de difuzarea unui film cu același nume, care o are în centru pe Beyonce, pe 23 aprilie. 

Albumul și filmul sunt disponibile pe platforma de streaming TIDAL, conţine 12 piese, iar printre acestea se află colaborări cu Jack White şi Kendrick Lamar şi duete cu James Blake şi The Weeknd.