Bicicleta viitorului. Prototipul care poate reseta metabolismul

Data publicării:
2502bicicleta-51412

Spre deosebire de mușchi, care consumă calorii, celulele adipoase le stochează, dar nu aceasta este explicația kilogramelor în plus. Problema îngrășării apare atunci când sistemul de ardere a grăsimilor nu este eficient. Există, însă, o metodă nouă care va accelera acest metabolism.

Cum funcționează aparatul-minune

„Razele roșii informate și tratamentul la care se supune organismul în timpul antrenamentului reeducă și resoftează metabolismul uman. Acest resoft și această reeducare înseamnă accelerarea metabolismului, accelerarea arderii grăsimilor din corpul uman”, explică Raluca Iliescu, managerul unei clinici de înfrumusețare.

Metabolismul va consuma din depozitele de grăsime inclusiv în timpul somnului. Pentru început, primele 10 ședințe trebuie urmate cu strictețe din două în două zile.

În primele 10 ședințe nu trebuie să aveți așteptări prea mari. „Primele 10 ședințe au rolul de a da un bust metabolismului, de a-l accelera și de a-l reactiva în arderea țesutului adipos. După primele 10 începi și te topești, de fapt”, spune Raluca Iliescu.

Eliminarea kilogramelor este dificilă din cauza exceselor de toxine, care produc blocajele metabolice. Iar pedalatul lejer, pentru 40 de minute, combinat cu acțiunea termică profundă a razelor infraroșii informate, stimulează detoxifierea, pe termen lung, eliminând riscul de a vă îngrașa chiar și după terminarea ședințelor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri