Sari la conținut

Bilanţul Untold: Patru zile de succes

Chiar dacă nu au dormit aproape deloc în cele patru zile de festival, tinerii care s-au distrat la Untold spun că a meritat tot efortul. După ultimul concert, petrecăreţii au pornit spre casă. La ora 6 dimineaţa, gara din Cluj era plină de tinerii care au venit din toate colţurile ţării.

„Suntem obosiţi, dar profund impresionaţi. Clujul e superb. Untold a fost minunat. Chiar ne-a plăcut”, spune o tânără.

„Preţurile au fost chiar accesibile. Înăuntru a fost puţin mai scump, dar, totuşi, preţuri medii”, spune un alt spectator la Untold.

Mulţi dintre spectatori au stat la cort, unde au plătit 50 de lei pe noapte. În timpul concertelor însă tinerii nu s-au mai uitat la bani şi spun că au cheltuit cel puţin 100 de lei pe zi. La final, toţi cataloghează Untold drept o experienţă unică.

„Extraordinar la concert. Organizarea pentru prima ediţie a fost superbă. Cu siguranţă venim şi la anul”, spune un tânăr.

Şi pentru hotelieri festivalul a fost un succes.

Gradul de ocupare a fost de 100% în aceaste zile, chiar dacă tarifele au fost uşor mai ridicate. Toate camerele au fost rezervate, iar încasările au fost pe măsură”, spune Ioana Bologa, hotel manager.

„Am plătit pe cazare în jur de 800 de lei, plus ce am avut la noi, în jur tot de 800 de lei”, spune o altă tânără.

Comercianţii au fost şi ei pregătiţi. Dacă unele supermarketuri şi-au prelungit programul până la miezul nopţii, alte centre comerciale au avut chiar şi promoţii pentru cei care au purtat brăţara Untold.

Am avut un trafic cu peste 40% mai mare în această perioadă. S-a simţit în tot oraşul această fervoare”, afirmă Sorin Guttman, managerul unui centru comercial.

În urma succesului pe care l-a avut, organizatorii au anunţat că se gândesc deja la o nouă ediţie Untold în 2016.

Citiți și:

Untold, la final. David Guetta a închis festivalul cu un show ce a strâns 60.000 de oameni pe Cluj Arena
GALERIE FOTO. Emil Boc, după festivalul Untold: Clujul este pe harta mondială și milioane de oameni vor vorbi despre noi
UNTOLD. Spectacol electrizant, cu 70.000 de spectatori. Armin van Buuren, încântat de public
FOTOGALERIE. Cluj Arena, văzută de sus în timpul festivalului Untold
UNTOLD. 55.000 de spectatori la Avicii. Emil Boc: „Fetele mele m-au dopat cu muzica lui”
UNTOLD, nespus de reușit: peste 45.000 de spectatori în prima seară a festivalului