Bilete gratuite la teatre, muzee și circ pentru cei care se vor vaccina anti-Covid de 1 iunie, în Piața Constituției

Data publicării:
sala teatrului national din bucuresti, plina de spectaori
Soluții pentru reluarea spectacolelor cu public. Foto: Facebook / Teatrul Naţional "I. L. Caragiale" Bucureşti

Toate persoanele care se vor vaccina anti-Covid în 1 iunie, la centrul de vaccinare drive-thru deschis de Primăria Capitalei în Piața Constituției, vor primi bilete gratuite la teatrele și muzeele din București, anunță, luni, Nicușor Dan.

"Dacă vă vaccinați pe 1 iunie, puteți merge apoi gratuit, împreună cu familia, la piese de teatru, puteți să vizitați muzee din București sau să vedeți spectacole de circ. Biletele gratuite se emit pentru instituțiile de cultură aflate în subordinea Primăriei Capitalei și sunt valabile până la finalul anului", a transmis primarul Capitalei, într-un mesaj postat pe Facebook.

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a anunțat, luni, la Digi24 că peste 50% dintre bucureșteni s-au vaccinat cu cel puțin o doză și că aproape jumătate dintre aceștia au deja ambele doze administrate.

"Da, sunt peste 1.200.000 de bucureșteni care ne-am vaccinat până acum din 2.200.000, conform datelor oficiale. Din aceste peste 1,2 milioane de persoane care s-au vaccinat cu cel puțin o doză, spre 560.000 sunt vaccinați cu două doze", a declarat prefectul.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri