Sari la conținut

Bogdan Mirică este noul prezentator al emisiunii „La volan”

Jurnalistul Bogdan Mirică va fi, din 5 septembrie, gazda pasionaţilor de maşini. Îndrăgostit de autoturisme, Bogdan se laudă cu locul III la cea mai recentă ediţie a Raliului Sibiului.

„Am concurat cu un Volvo 123GT, o maşină produsă în anul 1967, care avea trecute în palmares numeroase raliuri clasice pe Coasta de Azur şi prin Alpii Francezi. O maşină restaurată, în stare de funcţionare, care a mai avut mici probleme pe parcurs. Două probe speciale au fost pe Transfăgărăşan, acolo unde am avut ceaţă şi ploaie, dar am găsit un public numeros”, spune Bogdan Mirică.

Sâmbătă, 5 septembrie, de la 10.30, veţi avea parte de o super premieră. Vali Porcişteanu, cunoscut pilot de raliu şi pilot de teste al emisiunii „La volan”, şi Bogdan Boeru, unul din cei mai cunoscuţi paraşutişti români, au realizat o cascadorie în premieră naţională. Vali a condus un BMW Seria 4, iar paraşutisul s-a apropiat de maşină cu o viteză de aproape 100 de kilometri la oră. Imaginile incredibile pot fi urmărite sâmbătă, de la 10.30, în emisiunea La volan”, de la Digi24.

Tot de sâmbătă, 5 septembrie, îin cadrul emisiunii „La volan”, ai șansa să câștigi unul dintre cele 8 premii constând într-o tabletă ALLVIEW Wi8G cu abonament Digi Net Mobil. Detaliile concursului „Demarează spre câștig cu La volan” și modalitatea de participare le vei afla din emisiune. Regulamentul concursului este disponibil AICI.

Pe aceeași temă