Sari la conținut

Bogdan Mirică este noul prezentator al emisiunii „La volan”

Jurnalistul Bogdan Mirică va fi, din 5 septembrie, gazda pasionaţilor de maşini. Îndrăgostit de autoturisme, Bogdan se laudă cu locul III la cea mai recentă ediţie a Raliului Sibiului.

„Am concurat cu un Volvo 123GT, o maşină produsă în anul 1967, care avea trecute în palmares numeroase raliuri clasice pe Coasta de Azur şi prin Alpii Francezi. O maşină restaurată, în stare de funcţionare, care a mai avut mici probleme pe parcurs. Două probe speciale au fost pe Transfăgărăşan, acolo unde am avut ceaţă şi ploaie, dar am găsit un public numeros”, spune Bogdan Mirică.

Sâmbătă, 5 septembrie, de la 10.30, veţi avea parte de o super premieră. Vali Porcişteanu, cunoscut pilot de raliu şi pilot de teste al emisiunii „La volan”, şi Bogdan Boeru, unul din cei mai cunoscuţi paraşutişti români, au realizat o cascadorie în premieră naţională. Vali a condus un BMW Seria 4, iar paraşutisul s-a apropiat de maşină cu o viteză de aproape 100 de kilometri la oră. Imaginile incredibile pot fi urmărite sâmbătă, de la 10.30, în emisiunea La volan”, de la Digi24.

Tot de sâmbătă, 5 septembrie, îin cadrul emisiunii „La volan”, ai șansa să câștigi unul dintre cele 8 premii constând într-o tabletă ALLVIEW Wi8G cu abonament Digi Net Mobil. Detaliile concursului „Demarează spre câștig cu La volan” și modalitatea de participare le vei afla din emisiune. Regulamentul concursului este disponibil AICI.