BONTON. Cum să purtaţi cu eleganţă accesorii la buzunarul unui sacou

Data publicării:
vlcsnap-2013-04-21-17h54m58s204

Orice ţinută poate fi accesorizată elegant, iar pentru aceasta există mai multe opţiuni: la gât sau la piept.

În ceea ce priveşte buzunarul de la piept, este nefolosit de mulţi bărbaţi, pe motiv că nu-şi dau seama de adevăratul potenţial al acestui tip de accesoriu. De exemplu, se poate purta o batistă de mătase. Un accesoriu foarte elegant, poate fi o pată de culoare, ceea ce aduce acel lucru special în ţinuta bussines a unui bărbat, potrivit pentru orice tip de ţinută, pentru orice tip de ocazie - de la formal până la casual – sau pentru întâlniri de zi cu zi.

Pentru a împături o batistă de mătase aveţi nevoie doar de imaginaţie. O puteţi împături cum doriţi, astfel încât să vă scoată în evidenţă persoanlitatea. Cu totul altfel este situaţia în cazul batistelor de bumbac, care nu pot fi aranjate decât în modalitatea clasică.

Ca un pont, pentru ţinutele formale şi nu numai, este bine ca batista să iasă din buzunar la aceeasi lungime cu cât iese manşeta la mâneca sacoului

În buzunarul de la piept se mai pot purta şi alte accesorii, cum sunt eşarfele, ochelarii de soare sau un stilou.

Foarte important de reţinut este ca, indiferent cum potriviţi accesoriile, să păstraţi moderaţia.

CONCURS

DorIţi să câştigaţi un costum Marsay, în valoare de 1.500 de lei? Dacă da, daţi like paginii de Facebook: bontondigi24, apoi intraţi la secţiunea CONCURS, citiţi regulamentul, completaţi datele dumneavoastră şi enumeraţi patru exemple de accesorii de buzunar.

Toţi cei care răspund corect în aplicaţia de Facebook şi care îndeplinesc condiţiile regulamentului participă la o tragere la sorţi, pentru a câştiga acest concurs.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri