BONTON. Sanda Nicola: Cred că trăiesc în România civilizată, România mea civilizată

Data publicării:
Sanda Nicola LOGO

 

Prezentatoarea jurnalelor de ştiri România24, de luni pînă vineri, de la ora 12.00 la 14.00, vorbeşte despre cei 7 ani de-acasă, despre politeţe şi România civilizată.

„Eu, practic, cred că trăiesc în România civilizată. România mea, România în care trăiesc eu este alcătuită din oameni foarte civilizaţi. Poate că şi atrag asta. Poate că sunt unul dintre cei mai norocoşi români. Habar n-am. Există şi posibilitatea asta. Dar eu mai cred o treabă. Cred că întâlneşti în viaţă, vezi în ceilalţi exact ceea ce porţi tu în suflet”, spune Sanda.

Sanda Nicola recunoaşte că are un mare deficit, sau poate o mare calitate, e sinceră cu cei din jur. „Ce-i în guşă-i şi-n căpuşă. Mă recomand mereu ca o fată din Ţara Moţilor în care totul se zice în faţă şi pe bune. Şi ştii întotdeauna cum stau lucrurile. Sigur, asta înseamnă că am un mare deficit la capitolul diplomaţie. Nu prea-mi iese. Şi dacă-mi iese, să fiu cât se poate de politicoasă şi cât se poate de diplomată, e un consum psihic enorm pentru mine treaba asta. Să fie nevoie să mă cenzurez şi să nu spun exact ce gândesc şi cum gândesc în clipa respectivă.”

Mai multe detalii despre ce înseamnă pentru Sanda Nicola să fii o adevărată doamnă, dar şi sfaturi de bune maniere în ediţia de duminică, de la 17.30, în emisiunea „Bonton”, prezentată de Dana Gonţ.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri