Bookfest deschide maratonul cultural în Capitală

Data publicării:
bookfest_2012

Neagu Djuvara, Lucian Boia, Radu Beligan, Emil Hurezeanu, Lucian Croitoru sunt doar câteva dintre personalitățile care și-au anuntat prezența la Bookfest 2013, alături de 24 de autori de carte din Germania, Austria și Elveția.

Programul celei de a opta ediţii a târgului cuprinde 300 de evenimente: lansări de carte, întâlniri cu personalităţi, concerte şi proiecţii cinematografice.

La Bookfest 2013, publicul se va bucura de spiritul tânăr al istoricului Neagu Djuvara cu ocazia lansării volumului “O scurtă istorie ilustrată a românilor” şi a sesiunii de autografe pe care o va susţine.

Profesorul Lucian Boia va lansa o ediție adăugită a volumului său de succes în 2012, „De ce este România altfel?“ şi va participa la sesiunile de autografe cu ocazia lansării noului său volum, „Sfârşitul Occidentului? Spre lumea de mâine“.

Tot la această ediție a Bookfest vor avea loc lansarea colecţiei “Cărţile copilăriei” şi prezentarea colecţiei “Casa Regală”, în prezenţa Alteţei Sale Regale Principele Radu al României.

Consilierul guvernatorului BNR, Lucian Croitoru, își va prezenta volumul “Sfârșitul reglementării si ultimul reglementator”, iar fostul ministru Theodor Baconschi va intra în dialog cu ziaristul Armand Goșu pe marginea volumului “Legătura de chei. O mărturie diplomatică”.

Maestrul Radu Beligan își va prezenta “Note de insomniac”, iar autorul va oferi autografe și va discuta cu publicul.

În cele cinci zile de târg, editurile vor face reduceri de preţuri de până la 50%, iar vizitatorii vor putea câștiga premii consistente la tombolele Bookfest.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri