Bookfest începe astăzi. Ediția din acest an este dedicată literaturii germane

Data publicării:
carti foto carturesti-1

Ediţia din acest an este dedicată literaturii germane, la târg fiind invitaţi scriitori de renume din Austria, Elveția și Germania.

Programul celei de a opta ediţii a târgului cuprinde 300 de evenimente: lansări de carte, întâlniri cu personalităţi, concerte şi proiecţii cinematografice.

Un târg de acest fel este un prilej numai bun pentru edituri, pe de o parte să promoveze cele mai noi titluri de cărți, iar pe de altă parte să-și crească vânzările. Sunt cinci zile de Bookfest care înseamnă vânzări cât pentru o lună și jumătate în librării.

La această ediție, editurile au venit cu peste 4.000 de titluri noi, sunt 300 de evenimente culturale și lansări de carte, însă, cum această ediție s-a numerit să fie de 1 iunie, fiecare editură are în stand un colț pregătit pentru copii. Astfel, sâmbătă vor fi cele mai multe lansări dedicate copiilor.

Un târg înseamnă și reduceri, titlurile cele mai noi au și până la 25% reducere, iar titlurile mai vechi chiar și până la 70 de procente mai puțin. Deasemenea sunt și pachete promoționale și prețuri unice. Organizatorii au pregătit și foarte multe tombole, tocmai pentru a-și atrage vizitatori.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri