Sari la conținut

Brad Pitt s-a întors în casa în care a locuit cu Angelina Jolie

Brad Pitt s-a întors în casa în care a locuit alături de fosta lui soţie, Angelina Jolie, şi cei şase copii ai lor aflată în cartierul Los Feliz din Los Angeles, pe care ar reamenaja-o pentru a-şi creşte şansele de a obţine custodie comună, informează News.ro.

Angelina Jolie Brad Pitt GettyImages-76920820 crop

FOTO: Gulliver/Getty Images

Actorul a părăsit  locuinţa din Los Feliz, mutându-se într-un apartament închiriat din Los Angeles, când s-a despărţit de soţia lui, Angelina Jolie, în luna septembrie. Actriţa şi copiii s-au mutat într-o casă aflată într-o comunitate protejată din Hidden Hills.

Totuşi, fotografii realizate din avion, obţinute de revista Grazia, arată că autovehiculele actorului, în vârstă de 53 de ani, au fost parcate în această proprietate în ultimele săptămâni, iar vecinii au confirmat pentru publicaţie că vedeta se află acolo în cele mai multe zile.

Brad Pitt ar reface locuinţa cu scopul de a îşi creşte şansele pentru a obţine custodie comună pentru copiii săi şi ai actriţei Angelina Jolie - Maddox, în vârstă de 15 ani, Pax, în vârstă de 13 ani, Zahara, în vârstă de 12 ani, Shiloh, în vârstă de 10 ani, şi gemenii Knox şi Vivienne, în vârstă de opt ani. Până în prezent, actorul ar fi instalat două trambuline mari, ar fi amenajat un loc de joacă, precum şi o zonă pentru skateboarding pentru cei mai mari copii ai săi.

Actorul plănuieşte şi să amenajeze o casă de joacă pentru copiii mai mici.

„Brad vrea să îi demonstreze instanţei că pune bunăstarea copiilor pe primul loc. Evident, circumstanţele familiei s-au schimbat în mod dramatic, dar el vrea ca cei mici să se simtă acasă aici. Face tot posibilul să lupte pentru copiii lui”, a declarat o sursă.

Recent, actorii Angelina Jolie şi Brad Pitt au anunţat că vor apela la serviciile unui judecător privat pentru ca divorţul lor să fie finalizat departe de ochii publicului.

Cei doi actori au ajuns la un acord pentru ca toate documentele de divorţ să rămână sigilate, ”pentru a proteja dreptul la intimitate al copiilor şi al familiei”, precizează acel comunicat comun.

După o presupă dispută violentă între Brad Pitt şi fiul cel mare al cuplului, Maddox, la bordul unui avion privat, Angelina Jolie a depus în instanţă, în septembrie, actele oficiale prin care a cerut divorţul de Brad Pitt.

Actriţa Angelina Jolie a cerut custodia deplină a copiilor - Maddox, în vârstă de 15 ani, Pax, 12 ani, Zahara, 11 ani, Shiloh, 10 ani, şi gemenii în vârstă de 8 ani Knox şi Vivienne.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au ajuns la un acord în privinţa custodiei copiilor lor în luna noiembrie. Detalii despre acea înţelegere au apărut la scurt timp după aceea în presă şi au dezvăluit că Angelina Jolie a primit custodie unică, în timp ce Brad Pitt va beneficia de drept de vizită sub supravegherea unui psiholog.

Angelina Jolie şi Brad Pitt, alintaţi de presa internaţională cu apelativul ”Brangelina”, au alcătuit unul dintre cele mai mediatizare cupluri de la Hollywood, datorită frumuseţii lor fizice, filmelor de succes în care au jucat şi activismului lor social. Cei doi actori americani au o relaţie din 2004 şi s-au căsătorit în 2014.

Acesta va fi cel de-al treilea divorţ pentru actriţa Angelina Jolie şi al doilea pentru Brad Pitt. Angelina Jolie a mai fost căsătorită cu actorii Jonny Lee Miller, în perioada 1996-1999, şi Billy Bob Thornton, în perioada 2000-2003, iar Brad Pitt a fost căsătorit cu Jennifer Aniston în perioada 2000-2005.

Pe aceeași temă