Sari la conținut

Bronz la plaja artificială

Plaja artificială este un concept apărut de curând în România. Nu are nisip, dar într-o încăpere cu şezlonguri, un dispozitiv emite o lumină asemănătoare soarelui.

Teodora Niţu, manager vânzări centru wellness: Sistemul pe care îl avem este asemănător sistemului nostru solar, fiind îmbunătăţit prin faptul că se elimină radiaţiile ultraviolete, rămânând doar razele ultraviolete.

Care sunt beneficiile plajei artificiale?

Teodora Niţu, manager vânzări centru wellness: Prin expunerea la acest sistem, pielea noastră produce vitamina D. Datorită faptului că pereţii sunt tapetaţi cu sare de Himalaya, de aici derivă şi alte beneficii: se îmbunătăţeşte sistemul imunitar, de asemenea diverse afecţiuni ale sistemului respirator se ameliorează. Este foarte recomandat şi după nişte antrenamente intense în sala de forţă, deoarece organismul se recuperează mult mai repede.

Terapia cu lumină nu are contraindicaţii. Chiar şi persoanele cu afecţiuni ale pielii, aluniţe sau sensibilitate solară se pot bucura de acest sistem.

Teodora Niţu, manager vânzări centru wellness: O oră în plaja artificială este echivalentul unei ore pe o plajă în aer liber, dar la primele ore ale dimineţii se recomandă maxim o oră pe zi.

Pentru ca bronzul să se vadă, aveţi nevoie de 4-5 şedinţe pe săptămână. O oră la plaja artificială costă 40 de euro.