BUSINESS CLUB. Nemții au construit o insulă tropicală într-un hangar sovietic de la marginea Berlinului

Data publicării:
Tropical Island 119

Poate părea gigantic un kitsch la prima vedere, însă, pentru cine nu îşi permite o vacanţă pe o insulă adevărată, hangarul german este o alternativă mult mai ieftină.

Vremea este întunecată şi rece în această perioadă în Germania. Însă atmosfera este cu totul alta în fosta bază aeriană sovietică din Krausnick, de la marginea Berlinului. În urmă cu zece ani, hangarul bazei, care este una dintre cele mai mari clădiri din lume, a fost transformat de un investitor indonezian într-o staţiune în toată regula, cu apă, plajă şi o mică junglă locuită de animale exotice. Anual, atrage aproximativ două milioane de turişti, adică un sfert din cât atrage întreg turismul românesc.

O noapte de cazare în hotelul stațiunii tropicale artificiale costă 35 de euro, un tarif despre care unii germani spun că este piperat.

Totuși, o vacanță în hangarul de la marginea Berlinului este mult mai ieftină decât o vacanță pe o insulă tropicală reală. Insula artificială nemțească are totuși un mare rival: uriașa pârtie artificială de schi amenajată în deșertul Dubaiului. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri