BUSINESS CLUB. Vacanța de vară este planificată tot mai des iarna

Data publicării:
21112012 20mamaia-34615

Românii încep să descopere că vacanțele cumpărate din timp sunt chiar o afacere. Astfel, o săptămână de relaxare în luna august la un hotel de patru stele din Mamaia costă o mie de euro de persoană, față de 1.400 de euro tariful obținut în vară.

Foarte mulți turişti s-au înscris deja pentru vara lui 2013 pe litoral, în Mamaia, datorită ofertelor early-booking, datorită facilităţilor oferite”, a spus Georgiana Micu, agent de turism.

Iar cea mai căutată destinație de vacanță din țara noastră pentru vara viitoare este, potrivit agenților de turism, Mamaia. Viața de noapte și serviciile oferite pe plajă sunt doar câteva din atuurile stațiunii.

Oaspeții noştri vor fi aşteptaţi şi cu pachete speciale ce vor include servicii de agrement nautic, plimbări cu şalupa, cu ski-jet-ul sau masaj pe plajă, cocktailuri şi fructe pe plajă”, a declarat Raluca Dumitrascu, director de vânzări al unui hotel.

Cei care își cumpără sejurul înainte de 1 ianuarie 2013 pot negocia cu agenții de turism, astfel că se pot bucura de reduceri de până la 30%.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri