Sari la conținut

Buzunarul tău | Cât te costă livrarea la domiciliu

De câţiva ani, şi pe piaţa din România au început să apară firme de livrare la domiciliu. Acestea vă scapă de pierderea timpului prin magazine şi de statul la cozi. Tot ce trebuie să faceţi este să daţi comanda, online sau prin telefon, iar produsul va ajunge la uşa dumneavoastră, în câteva ore. Trebuie să specificaţi datele de contact precum numele, adresa unde vreţi să se facă livrarea şi ora.

Adăugaţi apoi produsele pe care le doriţi, marca acestora, cantitatea şi de unde să fie achiziţionate. Pentru cumpărături, taxa de livrare variază între 25 şi 70 de lei.

În cazul cumpărăturilor a căror valoare depăşeşte 300 de lei,firmele percep comision suplimentar. Vă puteţi comanda să vă fie aduse la uşă biletele de la teatru, se pot căuta şi livra cadouri şi flori în numele dumneavoastră sau vi se pot aduce medicamete de la farmacie. Unele firme fac livrări, în orice zi, la orice oră, chiar şi noaptea, iar plata se face în momentul în care produsul ajunge la dumneavoastră. Unele firme fac reduceri pentru clienţii fideli sau pentru pensionari.