CAMERA ASCUNSĂ. Un pui de urs a fost vândut cu 1.000 de dolari unei televiziuni din Ucraina

Data publicării:
urs 1

Pentru doar 1.000 de dolari, Bodia, un ursuleț de cinci luni, a fost vândut jurnaliștilor în cadrul unei acțiuni cu camera ascunsă. Organizația Vier Pfoten, care a fost solicitată să se implice în salvarea puiului, l-a transferat cu succes pe micul Bodia la Centrul de Salvare a Urșilor Nadia, pe care l-a înființat anul trecut în Jitomir, vestul Ucrainei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Recenta operațiune cu camera ascunsă a televiziunii ucrainene „1 + 1” expune încă o dată comerțul cu urși din Ucraina. În cadrul investigației realizate de popularul post de televiziune la finele lunii iulie, puiul de urs a fost cumpărat cu 10.000 de grivne (circa 1.000 de dolari). Bodia a fost vândut jurnaliștilor fără niciun fel de act. Așa cum se întâmplă de obicei, el urma devină atracție pentru turiști sau momeală pentru antrenamentul câinilor de vânătoare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri