Cântărețul John Newman confirmă zvonurile: Am o tumoare pe creier

Data actualizării: Data publicării:
newman

 

Foto: Facebook

Starul nu a făcut publice detalii despre tratamentul pe care îl urmează, însă a scrie într-o postare pe pagina de Facebook că se consideră făcând parte „dintre cei norocoși”.

 

Ştiam că se va afla la un moment dat şi cred că e bine că s-a întâmplat. Am fost monitorizat constant din momentul în care am suferit o intervenție de îndepărtare a tumorii. A existat întotdeauna șansa ca boala să recidiveze și este trist, dar sunt pregătit să lupt când va sosi timpul, cândva anul viitor. Personalul medical a fost extraordinar și știu că sunt pe mâini bune. Nimic nu mă va împiedica vreodată să fac ce îmi place cel mai mult, nimic nu mă va împiedica să fac muzică. Oamenii nu ar trebui să-şi facă griji pentru mine, prognosticul este bun şi sunt atât de mulţi oameni în situaţii mult mai grave. Sper ca acest lucru să contribuie la gradul de conştientizare a acestei boli şi să-i încurajeze pe oameni să se trateze cât mai devreme cu putinţă. Eu sunt unul dintre norocoşi!” a scris artistul.

Artistul în vârstă de 26 de ani a fost diagnosticat pentru prima dată cu o tumoare benignă pe creier în 2012, după ce vederea începuse să-i fie afectată. El a fost supus atunci unei intervenţii chirurgicale pentru extirparea tumorii.

John Newman este cântăreţ, compozitor şi producător și a devenit celebru în întreaga lume cu hit-ul „Love Me Again“. 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri