Sari la conținut

Cât câștigă actrița Robin Wright din serialul "House of Cards"

Foto: Facebook

"Există puține filme sau seriale în care bărbatul, figura patriarhală, și femeia sunt egali. În House of Cards sunt", a afirmat actrița de 50 de ani în Huffington Post. În al doilea sezon al serialului, Kevin Spacey câștiga 500.000 de dolari pe episod, așa că Wright a cerut aceeași sumă. "La un moment dat am văzut statistici care arătau că personajul Claire era mai popular decât personajul Frank. Prin urmare am profitat de ocazie și le-am spus: Vreau să fiu plătită ca și Kevin, ați face bine să îmi măriți salariul, altfel fac totul public", a spus Robin Wright.

Și a mers. "În cazul serialului House of Cards, fiindcă lucram în permanență, mi-am putut impune propriul salariu. Dacă nu te impui prin notorietate și prezență, ieși din joc și ajungi actriță de categoria B. Nu mai sprijini box office-ul", a adăugat ea.

"La un moment dat am făcut o pauză în carieră. Nicole Kidman și Cate Blanchett au făcut câte patru filme în anul în care mi-am crescut copiii. Acum, la 50 de ani, simt oarecum că m-am întors", a încheiat Robin Wright, citată de 7sur7.be.