Sari la conținut

Cât costă să „închiriezi” o viață de lux. Secretul din spatele unor imagini postate pe Instagram

Pentru a păstra aparențele de lux și opulență pe rețelele de socializare, mai mulți utilizatori care nu au suficienți bani pentru a-și permite toate lucrurile scumpe alături de care se fotografiază au găsit o soluție.

Orice utilizator de pe Instagram, care a strâns câteva mii de urmăritori, îi poate face pe aceștia să creadă că duce o viață de lux, presărată cu vacanțe exotice, shopping în magazinele designerilor celebri, zboruri cu avionul privat și plimbări în mașini de sute de mii de euro, scrie Business Insider

Asta pentru că au apărut deja firme care organizează ședințe foto de două ore în avioane private, pentru sume cuprinse între 200 și 250 de euro, la care se mai pot adăuga alți 200 de euro, dacă este solicitat și un fotograf personal.

 

Куда бы вы отправились сегодня? ✈️

A post shared by PRIVATEJETSTUDIO (@privatejetstudio) on

Clipurile video sunt ceva mai scumpe: prețul lor variază între 350 și 500 de euro pentru o filmare de două ore. Doritorii pot, de asemenea, să angajeze și o armată de stiliști, care să îi ajute să arate impecabil.

 

Немного сегодняшнего бэкстейджа

A post shared by PRIVATEJETSTUDIO (@privatejetstudio) on

Avionul privat în care are loc ședința foto nu este ridicat de la sol, însă fotografiile sunt făcute astfel încât să pară că a decolat. Mulți preferă să savureze un pahar cu șampanie, în timp ce se prefac că admiră priveliștea de la înălțime.

 

#love#music#privatejet#luxury #fashion#style#model#instadaily#followme#foto#photographer#hype#style#sexy#photomodel#photoshoot

A post shared by PRIVATEJETSTUDIO (@privatejetstudio) on

Dacă vă întrebați cine sunt cei care sunt dispuși să plătească sume atât de mari pentru câteva poze reușite pe Instagram, ei bine firma care oferă aceste servicii operează în Rusia, iar printre clienții lor se numără cei care vor să adune milioane de fani pe rețeaua de socializare, apoi să obțină contracte de publicitate.

Pe aceeași temă