Cât costă un sejur la mare, prin programul „Litoralul pentru toţi”

Data publicării:
litoral toti

În ciuda vremii, care nu a fost tocmai prietenoasă în ultima săptămână, sute de turişti au profitat de preţurile mici şi au venit la mare prin programul „Litoralul pentru toţi”. Reprezentanţii Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism Regiunea Sud Est spun că cei mai mulţi turişti au ales hotelurile de două şi trei stele, unde şase nopţi de cazare cu mic dejun inclus costă cât o singură noapte în vârf de sezon.

Astfel, cele mai mici tarife sunt în sudul litoralului. Aici, şapte zile de cazare cu mic dejun costă 269 de lei de persoană la un hotel de două stele, iar preţul nu depăşeşte 469 de lei de persoană la un hotel de cinci stele inclus în program. Ceva mai mari sunt tarifele în Mamaia.

Prin acelaşi program, un sejur de şase nopţi la un hotel de două stele costă 315 lei de persoană, iar pentru aceeaşi perioadă la un hotel de cinci stele un turist va plăti 606 lei. Există şi oferte all-inclusive în staţiunea Mamaia, cu preţuri cuprinse între 765 şi 985 de lei de persoană pentru cinci nopţi de cazare.

Ofertele sunt valabile până pe 15 iunie, iar de la începutul programului şi până acum au venit la malul mării 10.000 de turişti.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri