Cât costă un sejur petrecut iarna la malul mării şi ce includ ofertele de sărbători

Data publicării:
mare-3

Sunt 10 hoteluri de trei, patru şi cinci stele de pe litoral care sunt deschise şi iarna. Majoritatea sunt în Mamaia. Iar hotelierii au pregătit pachete speciale de Crăciun şi de Revelion pentru turiştii care vor să vadă marea la sfârşit de an.

Iar preţurile sunt la fel de mari ca acelea din plin sezon estival. Spre exemplu, la un hotel de trei stele, pentru trei nopţi de cazare de Crăciun sau de Revelion, turiştii plătesc cel puţin 550 de lei de persoană.

Pentru cei cu pretenţii, la hotelurile de cinci stele tarifele pornesc de la 1.500 de lei, tot pentru trei nopţi de cazare, dar urcă chiar şi la 4.500 de lei de persoană, pentru cei care rezervă apartamente.

Ofertele includ cinele festive de Crăciun sau de Revelion. Pe lângă acestea, La hotelurile de patru şi cinci stele, în ofertă mai sunt incluse şi meniuri exotice, accesul la centrele spa sau petreceri în cluburi unde clienţii vor beneficia de free bar, free bufet, şampanie din partea casei şi evident, foc de artificii în noaptea dintre ani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri