Sari la conținut

Căţeii care te scapă de stresul de la serviciu

Vern şi Mable sunt două dintre soluţiile ideale de a scăpa de stres. Cei doi căţei au devenit mascotele unui birou din New York, ai cărui angajaţi promovează sărbătoarea „Ia-ţi animalul de companie la serviciu”.

În timpul interviului de angajare, am fost întrebată ce ar însemna o slujbă perfectă pentru mine. Am spus că mi-ar plăcea să-mi aduc căţelul la birou, iar şeful mi-a zis că iubeşte câinii şi m-a îndemnat să-l aduc”, spune o angajată.

Vrem ca echipa să fie fericită, să se simtă confortabil şi să dea randament. Tocmai de aceea, sprijinim ideea ca angajaţii să-şi aducă animalele la serviciu”, explică Mark Josephson, directorul executiv al companiei Bitly.

 

Angajaţii spun că Vern şi Mable sunt cei mai cuminţi căţei pe care i-au văzut vreodată. Urmăresc cu deosebit interes ce fac stăpânii lor şi reuşesc să smulgă zâmbete, atunci când situaţia devine tensionată în timpul şedinţelor.

„Atunci când Vern şi Mable intră în birou şi se aşază pe picioarele tale, îţi aminteşti că trebuie să te relaxezi puţin, iar lucrurile se schimbă în bine”, spune Mark Josephson.

Sărbătoarea „Ia-ţi animalul de companie la serviciu” a fost instituită în urmă cu 17 ani, iar proprietarii de animale sunt convinşi că va dăinui mult timp de acum înainte. Şi asta pentru că nu există birou în care oamenii să nu fie încântaţi de prezenţa animalelor în mijlocul lor.  

Pe aceeași temă