Ce a făcut Belodedici cu primii bani câștigați din fotbal?

Data publicării:
miruna 20belodedici 202-47148

Marele fotbalist i-a povestit Mirunei, pentru ediţia de duminică a Jurnalului pentru copii” de la Digi24, şi de ce a ales la un moment dat să părăsească România.

JURNAL PENTRU COPII. Miruna l-a intervievat pe Miodrag Belodedici | Digi24

Cel mai mult însă şi-a dorit Miruna să afle ce a făcut Miodrag Belodedici cu primii lui bani câştigaţi din fotbal. „Cu o sumă de bani m-am dus la cofetaria Casata şi am mâncat trei profiteroale şi mi-a plăcut foarte mult. Şi restul i-am dus acasă şi le-am arătat părinţilor că am câştigat primul meu salariu”.

Miruna şi-a dorit să ştie ce semnificaţie are numele lui în limba sârbă şi aşa a aflat ca Belodedici înseamnă: „bunicuţ alb”. „Numele meu este un nume slav. Miodrag înseamnă în română: al meu drag. Este un nume slav, sârbesc, iar Belodedici în limba sârbă înseamnă: bunicuţ alb”.

Fotbalistul i-a povestit Mirunei şi despre momentul în care a ales să părăsească România: „A fost o răscruce în viaţa mea de fotbalist. Nu prea mi-a plăcut sistemul acela în care am intrat înainte. Voiam să fiu mai liber, să plec unde vreau, să fac ce vreau. Nu mi-a plăcut comunismul acela şi am hotărât la un moment dat să plec în Occident”.

Miodrag Belodedici a vorbit și despre ce intenţionează să facă la bătrâneţe şi ce oferte are deja .„Eu am avut oferte să fac o carte unde să îmi public amintiri şi trebuie să spun că nu vreau să scriu, nu încă. Poate la o vârstă mai înaintată, la 60 de ani o să public o carte, dar nu cred că e aşa de interesant. S-au scris multe despre mine, se ştiu foarte multe despre noi fotbaliştii, care am câştigat trofee. Nu cred că este aşa de interesant să scrii o carte”, crede fostul sportiv.

Duminică, începând cu ora 9.30, o nouă ediţie plină de surprize şi personaje interesante, la „Jurnal pentru copii”, cu Sara şi Radu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri