Sari la conținut

Ce film intră direct în fruntea box office-ului, devansând „Batman v Superman”

 

FOTO: captură youtube Movieclips

Având-o pe actrița americană Melissa McCarthy în rolul principal, „The Boss” prezintă aventurile celei care a fost cea mai bogată femeie din Statele Unite, ce trebuie să coabiteze cu asistenta ei, interpretată de Kristen Bell, după ce roata norocului s-a întors. În pofida unei primiri nu prea entuziaste din partea criticii, filmul a avut încasări de 23,48 de milioane de dolari în primul său weekend în peste 3.400 de săli de cinema, potrivit cifrelor provizorii difuzate duminică de Exhibitor Relations.

Pelicula este urmată în clasament de „Batman v Superman”, regizat de Zack Snyder și avându-i pe Henry Cavill în rolul lui Superman și pe Ben Affleck în cel al lui Batman. Încasările s-au cifrat la 23,43 de milioane de euro și un total de aproape 300 de milioane de dolari (296,69 milioane) de la lansarea sa, în urmă cu trei săptămâni.

Podiumul este completat de "Zootopia", film Disney cu aventurile unei iepuroaice polițiste curajoase într-o metropolă în care coabitează tot felul de animale, până ce un complot le face pe unele să revină la starea de sălbăticie. Pelicula a avut la sfârșitul săptămânii trecute încasări de 14,35 de milioane de dolari și un total de 296 de milioane după ce a rulat șase săptămâni pe marile ecrane.

My Big Fat Greek Wedding 2”, al doilea film al comediei de familie realizat de Kirk Jones, se află pe locul al patrulea în box office-ul nord-american, cu încasări de 6,42 milioane de dolari în weekend și 46,75 de milioane în total. El este urmat, în ordine, de „Hardcore Henry”, primul film turnat numai din unghiul de vedere al protagonistului, adoptând estetica jocurilor video (cu 5 milioane de dolari după lansarea în 3.000 de săli de cinema), drama americană „Miracles from Heaven”, cu Jennifer Garner și Queen Latifah (cu 4,8 milioane de dolari în a patra săptămână de difuzare și 53,9 milioane în total) și „God's not Dead 2” (4 milioane de dolari în a doua săptămână de difuzare și 13,8 milioane în total).

Ultimele trei locuri ale Top 10 sunt ocupate de „Divergent 3: Allegiant”, care coboară de pe locul al cincilea, având încasări de 3,6 milioane de dolari în weekend și un total de 61,83 de milioane după a patra săptămână de proiectare în sălile de cinema; „10 Cloverfield Lane”, cu vânzări de 3 milioane de dolari și un total de 67, 98 de milioane în cinci săptămâni și „Eye in the Sky”, cu Helen Mirren, care pierde o poziție după a cincea săptămână de difuzare, cu 2,83 de milioane de dolari și 10,4 milioane în total.