Cea mai tânără alpinistă. Fetiţa care a intrat în Cartea Recordurilor

Data publicării:
geta 2

Geta Popescu: Am escaladat muntele Ararat de 5.000 de metri şi a fost record mondial de vârstă. La fel şi Damavand de 5671 de metri”.

Geta a moştenit pasiunea pentru înălţime din familie. Sora ei, Coco, a fost prima alpinistă din lume care a terminat circuitul Seven Volcanoes şi tot prima alpinistă din lume care a atins vârful celui mai înalt Vulcan din Antarctica - Muntele Sidley, la 24 ianuarie 2011, record omologat de World Records Academy.

De multe ori, Geta Popescu este singurul copil care merge în expediţii, cot la cot cu oamenii mari. Dar grupul păstrează acelaşi ritm, pentru că puştoaica ţine pasul cu cei mai pricepuţi alpinişti!

Mari sunt şi planurile Getei Popescu! Vrea ca într-o zi să cucerească Everestul şi are deja stabilite obiectivele pentru acest an: „Vreau să fac circuitul 7 vulcani, conţine cei mai înalţi vulcani de pe fiecare continent!”.

Geta ţinteşte cât mai sus. Este un copil frumos, care vrea să-i înveţe pe ceilalţi să iubească muntele, pentru că se simte în largul ei când este la înălţime!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri