Cei mai frumoşi câini din lume, expuși la Cluj-Napoca

Data publicării:
chow-chow-dog-hd-wallpapers-cool-desktop-widescreen-pictures

Proaspăt spălaţi şi aranjaţi, aceşti căţei trebuie cu orice preţ să impresioneze arbitrii. Orice titlu contează în palmares, aşa că nu e de mirare că un sfert dintre câinii înscrişi în concurs au venit de peste hotare. De exemplu, această femelă din rasa papillon a fost adusă tocmai din Norvegia.

Ne place mult să participăm la concursurile de câini. Şi am ales România datorită faptului că este un loc minunat”, a spus Gro Oftedal Thu - proprietar.

Un alt patruped care a atras privirile tuturor este Carlo, un superb Chow-chow în vârstă de doar şapte luni pentru care stăpânul plăteşte 1.000 de lei pe lună ca să fie mereu pus la punct!

Blana lui necesită o toaletare aproape zilnică, trebuie periat să nu se încurce blana, trebuie sofiat, trebuie şampoane speciale, specifice, să nu-i irite pielea”, a explicat Ramona Marinei – proprietar.

În cursa pentru cel mai frumos exemplar canin a intrat şi un rottweiler!

„Nu este deloc periculos. Un câine de pază şi apărare, un câine de lucru care este super OK, din orice punct de vedere”, a afirmat Călin Petrişor – proprietar.

„Contează enorm de mult aspectul fizic, dar nu în sensul grăsimii bineînţeles, să fie cât mai atlet, cât mai sportiv”, a declarat Vasile Papp - Preşedintele Colegiului de Arbitri ai Asociaţiei Chinologice Române.

Cei care vor să admire cei mai frumoşi câini o pot face şi astăzi. Expoziţia din Cluj Napoca se va închide duminică seară.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri