Cel mai râvnit burlac se însoară

Data publicării:
clooney alamudin - 7042072-AFP Mediafax Foto-ANDREAS SOLARO

Nunta durează patru zile şi în jurul palatului Veneţian care găzduieşte evenimentul este deja mare agitaţie. Invitaţii vor fi pe măsura nunţii: Brad Pitt şi Angelina Jolie, Matt Damon, Cindy Crawford, Cate Blanchett şi Bono de la U2.

George Clooney e gata să facă marele pas în faţa altarului, deşi după prima căsnicie a declarat public că nu va mai fi niciodată mire. „Nu o să mă mai însor niciodată, pentru că nu m-am descurcat foarte bine”, spunea actorul ÎN 1995.

George Clooney pare că a trecut peste experienţa nefericită a primului mariaj, încheiat în 1993. Acum, la braţ îi va sta AMAL ALAMUDDIN, o avocată născută în Liban, care a făcut carieră la Londra. În vârstă de 36 de ani, Amal şi-a făcut studiile la Oxford şi vorbeşte fluent engleza, franceza şi araba. În mai puţin de un an de relaţie, ea a reuşit să-l convingă pe burlacul de la Hollywood să se însoare.

FOTO: AFP/MEDIAFAX

Tabloidele din toată lumea s-au grăbit să afle detalii despre nuntă. George Clooney a fost destul de zgârcit cu detaliile şi a confirmat doar că va avea loc la Veneţia.

Mai multe hoteluri de lux au fost deja rezervate pentru oaspeţi, iar petrecerea va avea loc într-un hotel de şapte stele, deschis în Palatul Papadopoli, unde o noapte de cazare costă aproape patru mii de euro.

Îi aşteptăm pe invitaţii la nunta lui Clooney. Sperăm să vină Quentin Tarantino şi Robert de Niro, pentru că ştim că sunt prieteni cu el”, spune un localnic.

Paparazzii s-au instalat deja în apropierea Palatul Papadopoli, în speranţa că vor prinde câteva instantanee cu mirii.

Marea surpriză a nunţii rămâne ţinuta miresei.

Dacă despre George Clooney se ştie deja că va îmbrăca un costum Armani, Amal Alamuddin nu a vrut să spună ce designer a ales. Tot tabloidele speculează că rochia ar fi fost creată de casa de modă Alexander McQueen.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri