Sari la conținut

Cele mai căutate magazine

Cu o zi înaintea Revelionului, cele mai aglomerate magazine au fost cele cu rochii de seară. Doamnele şi domnişoarele să intre în noul an îmbrăcate frumos şi cu ceva nou.

Ne uitam la ceva rochii pe care le-am văzut pe net şi încercăm să le găsim. Am setat undeva la 250-300 de lei bugetul pentru rochii şi văd că în perioada asta sunt şi ceva reduceri, ceea ce facilitează oarecum alegerea”, spune una dintre doamne.

Pentru cine nu vrea să cumpere o rochie nouă cu care să rămână apoi în şifonier, există varianta închirierii. Şi din ofertă nu lipsesc branduri precum Gucci, Versace şi Prada.

Eugen Gălbinaşu, PR-ul unui atelier: „Preţurile pornesc de la 150 de lei şi ajung la 1.000 de lei. Vorbim de rochii de designeri consacraţi. Toate rochiile din colecţia noastră sunt semnate de designeri internaţionali. Faţă de începutul lui decembrie, acum aş putea spune că e de minimum cinci ori mai aglomerat”.

Alexandra Caia, stilist: „Putem merge şi pe simplitate. O rochie dintr-un tul şi un voal, cât mai simplă, dar prin accesorii facem diferenţa şi o putem schimba. Totodată putem merge pe o rochie la fel de încărcată, dar în acelaşi timp şi simplă. Nişte cercei bordo, închişi, cât mai simpli şi mai mici. La gât nu mai merge nimic pentru că ea este destul de încărcată”.

Odată rezolvată problema ţinutei, clienţii trec şi prin hypermarket.

âStatisticile arată că în decembrie românii fac cu 35% mai multe cumpărături decât în orice altă lună a anului.