Sari la conținut

Cele mai preţioase bijuterii, pregătite pentru gala Oscar

An de an, vedetele aşteaptă cu nerăbdare noaptea Oscarurilor, unii pentru a afla dacă merg acasă cu cea mai râvnită statuetă din lume, alţii pentru a etala cele mai spectaculoase ţinute. Nici alegerea bijuteriilor nu este lăsată la voia întâmplării. Aşa că bijutierii din întreaga lume aduc la Hollywood cele mai extravagante, dar şi cele mai scumpe bijuterii.

Acesta a aparţinut lui Ginger Rogers. Este un set din smaralde, aur şi diamante. Este compus dintr-un inel, cercei şi o brăţară. L-a purtat pentru ceremonia Oscar din 1946”, a spus bijutierul Neil Lane.

Un colier purtat în marea noapte a Oscarurilor poate ajunge şi la zece milioane de dolari, o brăţară la şapte milioane de dolari, iar un inel cu diamante încrustate în platină poate preţui şi două milioane de dolari. De cele mai multe ori, însă, vedetele nu pleacă cu bijuteriile acasă.

Oamenii mă întreabă mereu:Sunt atât de bogaţi! De ce sunt nevoiţi să închirieze bijuterii, nu şi le permit? Este foarte greu de înţeles că prezenţa pe un covor roşu este ca o apariţie pe un podium de modă. Nu este vorba despre a deţine sau a nu o bijuterie. Este vorba despre a crea o apariţie, ca un tablou, dacă vreţi”, spune Neil Lane.

Cea de-a 86-a gală a premiilor Oscar va avea loc pe 2 martie, la Dolby Theatre din Hollywood, Los Angeles.