Cele mai vizionate videclipuri pe YouTube în 2015

Data publicării:
wiz

Piesa la care a colaborat și Charlie Puth are peste 1,2 miliarde de vizualizări pe site-ul oficial al artistului.

Al doilea loc este ocupat de Maroon 5 cu piesa 'Sugar' în timp ce medalia de bronz îi revine cântăreței Ellie Goulding pentru 'Love Me Like You Do'.

Lista celor mai vizionate videoclipuri este completată de Major Lazer &DJ Snake ('Lean On'), Taylor Swift cu Kendrick Lamar ('Bad Blood'), David Guetta cu Nicki Minaj, Bebe Rexha și Afrojack ('Hey Mama'), Sia cu Shia LaBeouf și Maddie Ziegler ('Elastic Heart'), Fifth Harmony cu Kid Ink ('Worth It'), Adele ('Hello') și Silentó ('Watch Me').

Piesa 'Hello' a lui Adele a devenit videoclipul care a atins 100 de milioane de vizualizări în cel mai scurt timp din istoria acestui portal.

Și Google a publicat o listă cu primele zece videoclipuri cele mai vizualizate pe YouTube în 2015, între care figurează și o apariție a președintelui SUA, Barack Obama, citind mesaje disprețuitoare pe Twitter la adresa lui în show-ul de televiziune al lui Jimmy Kimmel, sau un karaoke al lui Justin Bieber alături de prezentatorul James Corden.

Alte clipuri intens vizualizate sunt cel al unui agent de poliție care patrulează pe străzile din orașul Dover (Delaware) în timp ce fredonează și dansează pe cântecul 'Shake it Off' al lui Taylor Swift; sau anunțul publicitar al jocului 'Clash of Clans: Revenge', interpretat de Liam Neeson și transmis în pauza competiției de fotbal american Super Bowl.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri