Sari la conținut

Cerinţele lui Mireille Mathieu la concertul din Capitală: 67 de trandafiri schimbaţi zilnic, limuzină, gărzi de corp

 

Potrivit unui comunicat, pe toată perioada şederii la Bucureşti, celebra cântăreaţă va fi protejată de gărzi de corp, se va deplasa cu o maşină de lux şi va locui în apartamentul prezidenţial al unui hotel de cinci stele din centrul Capitalei.

Mireille Mathieu a solicitat ca patul să îi fie pregătit în stil franţuzesc, iar în cameră să aibă 67 de trandafiri roşii şi albi, care trebuie schimbaţi în fiecare zi.

Pentru ziua concertului, artista a solicitat în culise produse de patiserie franţuzeşti, fructe proaspete, băuturi răcoritoare, sucuri naturale, apă minerală, ceai şi cafea. De asemenea, cabina artistei va fi dotată cu o oglindă mare şi lumini pentru machiaj, un suport mare pentru vestimentaţia scenică şi o canapea cu două fotolii din piele.

Un alt detaliu important este că una dintre surorile artistei, precum şi mama sa, în vârsta de 94 de ani, o însoţesc întotdeauna pe Mireille Mathieu în turnee. Acestea vor beneficia de acelaşi confort şi se vor ocupa îndeaproape de programul artistei.

Mireille Mathieu va veni la Bucureşti alături de cei 26 de instrumentişti ai orchestrei sale. Audienţa va beneficia de experienţa unui spectacol grandios, două ore excepţionale de muzică live presărate cu melodiile de succes lansate pe parcursul carierei sale, precum "Pardonne-moi ce caprice d'enfant" , "Ciao Bambino", "Une histoire d'amour", "Der Pariser Tangou", "Mon Credo" şi "Non, je ne regrette rien".

Concertul cântăreţei va începe la ora 19.00.