Chitaristul Queen, Brian May, va susține două concerte în Capitală  

Data publicării:
brian may 1

Foto: Facebook

Biletele pentru concertul din 14 martie pot fi achiziționate de pe www.eventim.ro și din rețelele afiliate la mai multe categorii de preț, în funcție de distanța față de scenă: 121.50 lei, 175.50 lei, 247.50 lei, 337.50 lei sau 436.50 lei, prețuri la care se adaugă comisioanele de ticketing.

Pentru concertul din 21 iunie, alături de Adam Lambert, biletele pot fi cumpărate tot de pe www.eventim.ro, cât și din magazinele partenere, respectiv: Orange, Vodafone, Germanos, librăriile Cărturești și Humanitas, magazinele Carrefour și benzinăriile OMV. Prețurile variază de la 535,50 de lei în Tribună, 310,50 de lei în Golden Circle, 220,50 de lei în Gazon A și 126,00 de lei in Gazon B, prețuri la care se adaugă comisionul de ticketing.

Digi24 și UTV sunt parteneri media ai acestor evenimente.

Brian May este unul dintre membrii fondatori ai trupei Queen, alături de Freddie Mercury și de toboșarul Roger Taylor, fiind totodată compozitorul câtorva dintre cele mai cunoscute piese ale trupei: „We Will Rock You", „I Want It All", „Who Wants to Live Forever" sau „The Show Must Go On".

Colaborarea dintre Brian May și Kerry Ellis a început după întâlnirea acestora în Londra, la audițiile pentru „We Will Rock You – The Musical”. Show-ul din 14 martie este inclus în cea de-a doua partea a turneului „One Voice”, care cuprinde alte 11 concerte în Europa de Est.

După o primă apariție împreună, în 2009, în finala show-ului American Idol, urmată de o reprezentație memorabilă pe scena MTV Europe Music Awards, Adam Lambert a devenit într-un timp foarte scurt o prezență nelipsită din formula live a trupei Queen, alături de care a susținut numeroase concerte și show-uri televizate în perioada 2012-2013.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri