Sari la conținut
News Alert

Cinci cursuri care te vor ajuta să-ți găsești un job mai bun și mai bine plătit

 

Curs de programare Java pentru începători

Java este un limbaj de programare folosit pentru dezvoltarea unor aplicaţii software. Poţi să înveţi bazele programării în timp scurt, cu condiţia să fii pasionat, motivat şi ambiţios. Primii pași îi poți face singur, găsindu-se online numeroase turoriale și cursuri accesibile oricui vrea să învețe. Însă, pentru a atinge un nivel mai înalt de performanță ai nevoie de multă practică.

Curs de engleză

Fără cunoștințe de limba engleză, cu greu vei reuși să îți găsești un job bine plătit. Limba engleză este cea mai vorbită limbă din lume și cea mai importantă din punct de vedere al comunicării în afaceri. Dacă te numeri printre cei care nu stăpânesc această limbă, fă-ți timp pentru un curs sau învaț-o online.

Curs de Web Developer

Chiar și programatorii entry-level din domeniul de dezvoltare web beneficiază de unele dintre cele mai mari salarii de pe piața muncii. Deși nu este tocmai un scop ușor de atins, dacă ești pasionat și ai timpul necesar, urmează un curs care să te învețe să realizezi aplicații web pentru a obține un job de Web Developer entry-level.

Curs de Microsoft Excel 2016 pentru începători

Microsoft Excel este unul dintre programele cele mai utile de pe calculator. Însă, pentru a-l putea trece pe CV, trebuie să știi să-l folosești. Urmează un curs pentru a învăța cum să structurezi și aranjezi datele cu care lucrezi, modalități de automatizare a anumitor calcule și rapoarte, strategii pentru o căutare mai eficientă a anumitor informații, formule pentru date și tabele, acțiuni care îți vor deschide noi oportunități în carieră.

Curs de iOS 9

Dacă ești pasionat de aplicații iOS și crezi că ai tot tot ce-ți trebuie ca să-ți faci o carieră ca dezvoltator de aplicații, urmează un curs care să te ajute să adaugi la CV aplicații dezvoltate chiar de tine.