Cinci noi trailere ale celor mai așteptate filme din 2016

Data publicării:
doctor strange film captura

X-men: Apocalypse. Acţiunea se petrece în anii 1980. Un mutant străvechi a ajuns în timpurile moderne pentru a distruge lumea. Jennifer Lawrence şi Oscar Isaac se numără printre actorii din acest film. Premiera filmului va fi pe 19 mai, conform IMDB.


Equals. Într-o lume fără sentimente, doi tineri suferă de o boală misterioasă și ajung să se îndrăgostească, cauzând astfel tensiuni între ei și societate. Este un film science-fiction cu Kirsten Stewart și Nicholas Hoult în rolurile principale. Premiera filmului va fi pe 26 mai.

 

Jason Bourne. Jason Bourne încearcă să-și afle trecutul pentru a-și aminti cine este cu adevărat. Filmul, cu premiera pe 29 iulie în SUA, îl are în rol principal pe actorul Matt Damon.

 

The Neon Demon. Un film horror care prezintă povestea unuei tinere care dorește să ajungă fotomodel și se mută în Los Angeles. Elle Fanning și Keanu Reeves au rolurile principale. Lansarea thriller-ului va avea loc în luna iunie.

 

Doctor Strange. Alt film mult așteptat prezintă aventurile unui fost chirurg. Personajul principal este portretizat de Benedict Cumberbatch. Premiera filmului va fi pe 4 noiembrie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri