Sari la conținut

Cine sunt cei mai bogați copii din lume. Pe primul loc, o avere de 1 miliard de euro

Prinţul George, Jaden Smith şi Suri Cruise. Aparent, între aceste nume nu există nicio legătura. În realitate, cei trei se află pe lista selectă a celor mai bogaţi copii ai planetei.

Despre George Alexander Louis se spune că este cel mai bogat copil din lume! Averea prinţului George, al treilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, se ridică la peste 1 miliard de euro!

Fiul cel mare al prinţului William şi al ducesei, Kate Middleton s-a născut în anul 2013, la Londra. Pentru că face parte din familia regală, el şi părinţii lui primesc, anual, echivalentul a peste 500 de milioane de euro din bugetul public.

La naştere, George a primit peste 800 de cadouri din întreaga lume, inclusiv un balansoar în formă de cal, de la preşedintele Statelor Unite, Barack Obama. Şi totuşi, cel mai valoros dar a venit din partea reginei Elisabeta a II-a, bunica lui, care i-a oferit echivalentul a 90 de milioane de euro.

Cei de la „The Washington Post" au scris despre nepotul prințesei Diana că este cel mai popular copil din lume.

Nu la fel de bogată, dar la fel de fotografiată este Suri Cruise, fiica actorului Tom Cruise. În prezent, puştoaica are în conturile personale echivalentul a peste 250 de milioane de euro.

Potrivit publicaţiei US Weekly, Tom Cruise le-a interzis bonelor să folosească negaţiile în preajma lui Suri. În plus, celebrul tată de la Hollywood îi cumpără fiicei sale cele mai extravagante cadouri. În top se află o căsuţă de joacă, pentru care a plătit peste 20.000 de euro! În garderoba fetei sunt haine scumpe de la case de modă celebre: Dolce& Gabbana, Marc Jacobs sau Salvatore Ferragamo.

Jaden Smith este un alt puşti cu bani, aflat în permanenţă în lumina reflectoarelor! Fiul cel mare al actorului Will Smith a căştigat echivalentul a peste 4 milioane de euro după ce a jucat în filmul „The Karate Kid”, împreună cu Jackie Chan, în anul 2010. Împreună cu tatăl lui, a mai jucat în „The Pursuit of Happyness”. În plus, Jaden câştigă foarte bine şi ca interpret de muzică rap.

În prezent, averea lui Jaden Smith se apropie de zece milioane de euro!

La doar 9 ani, Isabella Barrett uimeşte lumea întreagă cu tabieturile de...divă! Preferă homarii şi friptura filet Mignon la hotelurile de cinci stele, unde cel mai adesea se şi cazează. În plus, ea beneficiază şi de serviciile unui stilist personal.

Fata are în conturi peste două milioane de euro, după ce a participat la concursuri de frumuseţe şi programe de televiziune. Puştoaica are acum propria colecţie de bijuterii şi cosmetice pentru copii.

La vârsta de șase ani, Isabella avea 60 de perechi de pantofi.

Valentina Paloma Pinault este o altă puştoaică milioanară în euro. Fiica actriţei Salma Hayek şi a omului de afaceri francez François Henri-Pinault are o avere de peste 10 milioane de euro. Tatăl său îi pune în cont, lunar, aproximativ 40.000 de euro, iar proprietatea lor din Statele Unite este trecută pe numele fetei.

Lista celor mai bogaţi copii din lume este completată de Rico Rodríguez , care deţine în conturile personale echivalentul a peste 3,5 milioane de euro. Cei mai mulţi bani au fost câştigaţi din actorie.

Rico Rodriguez a devenit celebru după ce a jucat în serialul de televiziune „Modern Family”.

Potrivit tabloidelor străine, în lume trăiesc în prezent peste 100 de copii care deţin cel puţin 1 milion de euro, fiecare.