Sari la conținut

Cine sunt regii Facebook-ului în România

Contul de Facebook a devenit mai mult decât un moft, în special pentru personalitățile publice care vor să-și sporească popularitatea. Astfel, numeroase vedete aleg să se promoveze singure folosind conturile de socializare. Inna, Alexandra Stan, Smiley sunt câteva dintre vedetele care se pot lăuda cu milioane de admiratori pe Facebook și pentru care Facebook-ul a devenit un fel de barometru al popularității acestora.

inna

Foto: Facebook

Cu aproape 12 milioane de admiratori pe Facebook, Inna se află în topul celor mai de succes vedete de pe rețeaua de socializare. Pentru a-și atrage fanii pe pagina oficială, vedeta posteastează zilnic nu doar mesaje, ci și fotografii personale care atrag mii de like-uri.

Deși doar Adi Sînă mai cântă, trupa Akcent ocupă locul doi la popularitate pe Facebook. Diferența dintre primul loc și cel de-al doilea este de milioane de fani, pagina oficială Akcent numără peste 3 milioane 600 de mii de fani. Contul este folosit pentru a promova piesele lui Adi Sînă, dar și mesaje însoțite de fotografii personale ale cântărețului.

Pe locul trei se clasează Alexandra Stan, cu peste 3 milioane 440 de mii de fani. Vedeta postează zilnic, iar selfie-urile ei atrag mii de like-uri de la fani.

Andra se clasează imediat după Alexandra Stan la diferență de câteva mii de fani. Vedeta îți ține fanii informați în legătură cu evenimentele importante din viața ei și împărtășete fanilor imagini cu frumoasa ei familiei, dar și cu momente din timpul concertelor.

Smiley este unul dintre cei mai apreciați artiști la ora actuală, iar popularitea de care se bucură se reflectă și în numărul fanilor pe Facebook. Cântprețul a strâns 3.298.705 de admiratori pe pagina de pe rețeaua de socializare.

În top se mai regăsesc vedete precum Antonia cu 3.195.779 de fani, Teo Trandafir, cu 2.927.016, Connect-R cu 2.650.810 de fani sau Andreea Bălan cu 2.592.633 de admiratori.