Concert în aer liber în Piaţa Constituţiei. Petrecerea vine la pachet cu artificii, şampanie şi restricţii de circulaţie

Data actualizării: Data publicării:
revelion piata
Cei mai în vogă artişti cântă de Revelion la un concert în aer liber în faţa Parlamentului. Invitat special va fi celebrul DJ André Tanneberger, cu numele de scenă ATB, care va mixa live în Piaţa Constituţiei

Cei mai în vogă artişti cântă de Revelion la un concert în aer liber în faţa Parlamentului. Invitat special va fi celebrul DJ André Tanneberger, cu numele de scenă ATB, care va mixa live în Piaţa Constituţiei. Super-petrecerea cu artificii şi şampanie vine însă la pachet şi cu restricţii de circulaţie, pentru pregătirea evenimentului.

Centrul Capitalei va fi blocat în ultima zi din an şi asta pentru că toate arterele ce conduc spre Piaţa Constituţiei vor fi restricţionate.

Traficul va fi blocat pe Bulevardul Unirii şi pe Bulevardul Libertăţii. Poliţiştii de la Brigada Rutieră le recomandă şoferilor rutele alternative ori chiar transportul în comun: „Recomandăm Calea 13 Septembrie, Bulevardul Libertăţii, Bulevardul Regina Maria şi Bulevardul Corneliu Coposu, Splaiul Independenţei, Bulevardul Naţiunile Unite, Strada Izvor”.

Poliţiştii Brigăzii Rutiere se vor afla atât în zona Pieţei Constituţiei, cât şi pe principalele artere pentru a fluidiza traficul rutier.

În noaptea de Revelion vor încălzi atmosfera artişti români şi moldoveni.

Mark Stam, artist: „Am pregătit trei piese pentru voi: "Doar noi", "Vina mea" si "Impar". Pentru mine cred că o sa fie primul concert atât de grandios precum o să fie concertul de mâine seară. Anul vechi îl petrecem cu dispoziţie bună şi îl întâmpinăm pe cel nou cu un zâmbet pe faţă şi multe dorinţe."

Raluca Ganea, organizator al petrecerii de Revelion în Piaţa Constituţiei: „Începând cu ora 19:30 vor urca pe scenă aproape 15 artişti români, dar şi o surpriză internaţională pentru că după ora 12 dj-ul internaţional ATB va mixa aproape o oră pe scena din Piaţa Constituţiei. În piaţă sunt aşteptaţi în jur de 60.000 de oameni. Accesul se face începând cu ora 18:30. Ideal ar fi să veniţi din timp şi să vă păstraţi un loc pentru că suntem convinşi că va fi foarte, foarte aglomerat.”

Organizatorii au pregătit şi un foc de artificii şi proiecţii video pe scenă. Concerte în stradă vor avea loc anul acesta şi la Constanţa, Iaşi, Sibiu, Timişoara şi Braşov.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri