Concerte André Rieu, de Paște, la Digi24

Data publicării:
andre rieu

Eleganţă, decoruri excepţionale şi o atmosferă de excepţie. Este ceea ce vă propune Digi24 de Paşte. Celebrul violonist André Rieu urcă pe scena Palatului Schönbrunn, acompaniat de Orchestra Operei din Viena, dar şi de tenori şi solişti de renume mondial.

Concertul va fi difuzat în două părţi: duminică, de la ora 22:00 la 23:00, şi luni de la ora 22:00 la 24:00.

În interviul oferit în exclusivitate la Digi24, André Rieu a dezvăluit cum a ajuns să se îndrăgostească de vals, dar şi de compoziţiile lui Johann Strauss.

„Tatăl meu a fost dirijor, când eram eu mic. Toată familia mergea la concertele lui. Dar avea în repertoriu piese mai uşoare, precum un vals de Strauss. Eram un băieţel şi am văzut cum toţi cei din jurul meu au început să zâmbească, chiar să cânte, la rândul lor, să se mişte în ritmul muzicii. Brusc, erau fericiţi. Acela a fost momentul în care am început să iubesc valsul şi o fac şi în acest moment”, a povestit André Rieu, la Jurnalul de seară.

Cu aceeaşi pasiune Andre Rieu va veni să încânte din nou publicul din România. Artistul va concerta pe 11 şi 12 iunie în Piaţa Constituţiei, iar în ambele reprezentaţii, va face spectacol alături de Johann Strauss Orchestra.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri