Sari la conținut

Concertele anului în România. Robbie Williams, One Republic, AVICII

De departe cel mai aşteptat concert al anului este cel al lui Robbie Williams, artistul care a intrat în Cartea Recordurilor după ce a vândut mai bine de 1,6 milioane de bilete într-o singură zi. Britanicul vine la Bucureşti pe 17 iulie.

 

Spațiul imens din Piata Constituţiei cu siguranță o să fie neîncăpător în 2015. Acest loc poate găzdui peste 100 de mii de persoane, iar concertele programate aici au toate șansele să umple piața. Robbie Williams sau André Rieu sunt două dintre numele care vor transforma concertele de anul acesta în evenimentele muzicale ale lui 2015.

 

Andre Rieu, supranumit regele valsului, vine în România în iunie. Deşi îşi programase un singur spectacol, în cele din urmă va avea cinci concerte datorită cererii foarte mari de bilete. Iar cei care şi-au rezervat deja un loc au plătit între 200 şi 800 de lei pentru un bilet.

 

"Counting Stars", hit-ul de anul trecut al celor de la OneRepublic, una dintre cele mai iubite trupe pop-rock ale momentului, va răsuna pe 4 iunie la Arenele Romane din Bucureşti. Cine vrea să-l asculte live va trebui să plătească în jur de 200 de lei pentru un bilet.

Nume mari ale muzicii internaţionale vor urca anul acesta şi pe scena Sălii Palatului.

Startul este dat chiar din această lună de Thomas Anders, fost membru al trupei germane Modern Talking.

Lista concertelor continuă cu alte nume cum ar fi Toto Cutugno, Richard Clayderman, Marc Anthony sau Europe.

Tot anul acesta vor concerta în Bucureşti trupa Roxette, cântăreţul spaniol David Bisbal şi belgienii de la Triggerfinger.

Noul an a adus pentru Cluj-Napoca titlul de Capitală Europeană a Tineretului, ocazie cu care aici sunt anunțate peste 1.500 de evenimente. Piesele de rezistență vor fi concertele AVICII și David Guetta. AVICII vine la Cluj în 30 iulie, iar David Guetta la 2 august.


Citiți și: 

2015, anul marilor concerte. Robbie Williams şi Andre Rieu vin în România
2015, anul cu 1.500 de evenimente pentru tineri. AVICII și David Guetta vor concerta la Cluj-Napoca