Concurs de viteză în pantă la Sinaia

Data publicării:
masina curse

Pe o distanță de 3 kilometri, pe un traseu în pantă, are loc în acest sfârșit de săptămână Trofeul Sinaia Forever 2013. Singurul Campionat de viteză în coastă organizat în România pe un circuit aflat în mijlocul unui oraș. Peste 70 de piloţi sunt înscrişi, unii experimentaţi, alţii la început de carieră.

Particip de 10 ani la curse, dar în calitate de spectator, nu de pilot. Este prima oară când particip în calitate de pilot”, a mărturisit Dominic Marcu, pilot de curse debutant.

Trebuie să fii foarte precis în abordarea virajelor, mai sunt şi unele canale care te aruncă în dreapta în stânga, dar toate puse una peste alta îl face un traseu extrem de frumos şi de dificil”, a afirmat Andrei Mitraşcă, pilot de curse.

Pentru a-i convinge pe turişti să vină la Sinaia hotelierii au redus tarifele.

Pentru un hotel de trei stele, tarifele încep de la 200 de lei pe cameră dublă, două persoane, cazare cu mic dejun inclus, iar la patru stele preţurile încep cu 230 de lei”, a anunțat Cristian Stanciu, director al unei reţele de hoteluri din Sinaia.

Pentru concurs va fi închis bulevardul Carol I, între străzile Aosta şi bulevardul Ferdinand, la intrarea la Castelul Peleş, până duminică la ora 21.00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri