Concurs pentru alegerea unui soţ pentru fiica unui magnat al comerţului cu durian

Data actualizării: Data publicării:
Arnon Rodthong

Un magnat thailandez al comerţului cu durian va organiza un concurs pentru a alege un soţ pentru fiica sa cea mică, a informat marţi presa locală, citată de dpa.



Arnon Rodthong, de 58 de ani, a dezvăluit luni pe social media că este în căutarea unui soţ pentru fiica sa de 26 de ani. Cel care se va căsători cu aceasta va primi 10 milioane de bahţi (314.180 de dolari) şi va moşteni afacerea sa cu durian, potrivit Khaosod English citat de Agerpres.

O zi mai târziu, sute de bărbaţi aplicaseră pentru a participa la această inedită competiţie.

În acest moment, nu se ştie ce va implica acest concurs, care va fi organizat în provincia Chantaburi, din apropierea staţiunii Pattaya, pe 1 aprilie, însă se aşteaptă ca participanţii să fie testaţi la cunoştinţele lor despre comerţul cu durian, considerat cel mai urât mirositor fruct din lume.

"Vreau ca cineva să aibă grija de afacerea mea şi să o continue", a declarat Anon. "Dacă stau şi aştept un ginere să vină şi să o ceară în căsătorie, o să dureze prea mult, aşa că vreau unul acum", a adăugat el.

Fiica sa, Karnsita Rodthong, a declarat că nu o deranjează ideea.

"Nu sunt pretenţioasă. Tot ce vreau este un bărbat pe care să-l duc la evenimente sociale şi cu care să îmi fac selfie-uri", a comentat ea. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri