Concursul Miss Univers are loc astăzi la Moscova. România este și ea reprezentată

Data publicării:
miss univers moscova

Roxana Andrei, reprezentanta României la finala Miss Univers de la Moscova, este licențiată a Facultății de Limbi și Literaturi Străine din cadrul Universității București. Româncei în vârstă de 26 de ani îi place să cânte la chitară, să urmărească meciuri de fotbal, să danseze şi să călătorească. Visul Roxanei este să prezinte o emisiune televizată pentru oamenii cu nevoi speciale. Are încredere în ea şi mărturiseşte că nu are frică decât de Dumnezeu.

„Singurul care mă poate speria cumva este Dumnezeu, mă tem de pedepsele lui atunci când fac ceva rău. Dar, pe această lume nu este nimic care să mă sperie, sunt încrezătoare, cred în mine”, spune Roxana.

Este pentru prima dată când Moscova găzduieşte finala Miss Univers. 86 de tinere au intrat în cursa pentru cea mai râvnită coroană a frumuseții.

Participantele la Miss Univers se vor întrece la trei categorii: costume de baie, rochii de seară şi proba de interviu. Concursul se va desfăşura la Crocus City Hall şi va fi prezentat de cântăreaţa Mel B şi de Thomas Roberts, un jurnalist american. Câştigătoarele vor fi alese de un juriu din care vor face parte, printre alţii, cântăreţul Steven Tyler de la celebra trupă Aerosmith şi campioana olimpică la patinaj Tara Lipinski.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri