Conferințele salvează extrasezonul. La hoteluri prețurile au scăzut cu 40%

Data publicării:
06032013 20extra-53135

În extrasezon, preţurile la cazare sunt mai mici cu aproape 40 % faţă de cele din decembrie, mai ales că se fac rezervări pentru grup.

Pentru a-si multumi clienții, hotelierii au dotat sălile de conferințe cu videoproiectoare, LCD-uri și cu calculatoare cu internet wireless. E concurenţă pe camere, motiv pentru care rezervările se fac şi cu un an înainte.

Hotelurilor de pe Valea Prahovei le fac concurenţa cele de pe litoral. Aici preţurile au scăzut la jumătate faţă de vara trecută.

„Pentru firme, pentru segmentul de corporate nu contează prea mult datele calendaristice, ci faptul că aici pot găsi tarife mai convenabile decât cele din zona montană”, a explicat Corina Martin, preşedinte ANAT.

„Este o experienţă interesantă şi o experienţă benefică, pentru că nu există elemente care să ne distragă atenţia în plin sezon. Am găsit un mediu foarte prietenos”, a subliniat George Avram, trainer.

Pentru litoral, rezervările se fac cu câteva luni înainte, iar întâlnirile de afaceri, cursurile şi simpozioanele durează cel puţin două zile.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri