Sari la conținut

Conflict felin acut în guvernul britanic

Foto: twitter.com/politicalpics

Locatar din 2011 al reşedinţei premierilor britanici, motanul Larry este tot mai des deranjat de vecinul său de peste drum. Palmerston este, de la mijlocul lunii aprilie, responsabil cu prinderea şoarecilor în sediul Ministerului de Externe de la Londra. Oficial, clădirea este înregistrată la adresa de pe King Charles Street. Partea din spate se află pe Downing Street, exact în dreptul numărului 10. Ceea ce duce la incidente între cei doi motani.

Zilele trecute, Larry şi Palmerston s-au bătut. Pare să fi câştigat felina din reşedinţa premierului Theresa May, deoarece motanului lui Boris Johnson pare să-i lipsească ceva blană.

La o zi după violentul incident, Palmerston a mers, neanunţat, în vizită. Şi a reuşit să se strecoare pe uşa reşedinţei din Downing Street, 10, atunci când asta a fost deschisă pentru un curier. A fost scos de acolo a unul dintre poliţiştii care patrulează în zonă.

Joi, conflictul a continuat, dar la distanţă. Motanii au fost suprinşi în timp ce se studiau reciproc, fiecare de pe partea sa de stradă.

Fotografia a fost publicată pe contul de Twitter al lui Larry cu mesajul: „Sunt cu ochii pe tine”.

 

Foto: twitter.com/Number10cat

De cealată parte, pe contul de Twitter al lui Palmerston a fost postată o imagine inocentă a motanului: „Vroiam doar să văd ce e după uşă”.

A urmat o tentativă de împăcare făcută de unul dintre angajaţii din Downing Street, 10, care i-a îmbiat pe motani cu un pliculeţ cu mâncare.

Foto: twitter.com/politicalpics