CONVERSAȚII ESENȚIALE. Confesiunile actriţei Rodica Mandache

Data publicării:
rodica mandache digi

De-a lungul carierei, şi-a dorit să interpreteze rolul Blanche şi să fie distribuită de regizorul Dinu Cernescu, iar acum visul i s-a împlinit. Sâmbătă seară, actriţa Rodica Mandache are premiera oficială în rolul lui Blanche din spectacolul „Un tramvai numit dorinţă”. Iuliana Ciugulea, realizatoarea emisiunii „Conversaţii esenţiale” a avut-o alături pe actriţa Rodica Mandache.

Rodica Mandache a fost cel mai îndrăgit Doruleț din istoria teatrului românesc. A jucat atunci alături de Florin Piersic în spectacolul televizat „Visul unei nopți de iarnă” și publicul a identificat-o cu acest personaj, deși a jucat în 30 de filme și pe scena Teatrului Odeon în peste 30 de spectacole. De câțiva ani joacă cel mai greu rol al vieții sale: cel de profesor.

„Studenții pe care îi am acum în anul doi, au venit analfabeți. Nu știu nimic. Nimic despre nimic. Și sunt copii buni”, a mărturisit Rodica Mandache.

Actrița a vorbit cu sinceritate despre durerile din viața ei, despre partitura pentru care a primit cele mai puține aplauze, cel de mamă și despre clipa în care nu va mai urca pe scenă.

„Spuneați, la un moment dat, că dacă nu aș mai juca, aș muri! Nu este un răsfăț?”, a întrebat Iuliana Ciugulea.

„Nu, nu vezi că oamenii ies la pensie și dupa două, trei luni mor? Mor nu pentru că ies la pensie, mor pentru că nimeni nu are nevoie de ei”, a spus Rodica Mandache.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri