Copii care dăruiesc altor copii

Data publicării:
daruieste zambete

Au 6 ani, dar şi-au propus că anul acesta să fie ajutoarele Moşului. La Teatrul Ţăndărică oricine vrea să doneze cărţi sau jucării este aşteptat în acest weekend. Darurile strânse vor merge către copiii internaţi în secţiile de oncologie şi chirurgie ale spitalelor Marie Curie şi Grigore Alexandrescu.

Petronele Purima, actriță: „Orice fel de jucării aveți voi, bineînțeles în stare bună: jucării de pluș, cărți de colorat, cărți de citit, pentru copiii între 1 an și 18 ani. Ei au nevoie de ajutorul nostru pentru ca sunt copii care se află în spitalele Marie Curie și Grigore Alexandrescu. Sunt copii care de aceste sărbători nu reușesc să meargă acasă, dar mergem noi la ei.”

„Țestoasa aceasta mi-a plăcut cel mai mult să mă joc cu ea. Și îmi pare acum foarte rău să o dau, dar cred că acei copii care sunt bolnavi, am impresia că le trebuie mai mult decât nouă.

„Eu cred că au nevoie de jucării că stau la spital ani, nopți și zile si nu au jucării.”

„Eu cred că e frumos să dăruiești pentru că este o faptă foarte bună.”

Campania "Dăruieşte zâmbete- donează cărţi şi jucării" este la cea de-a treia editie şi se adresează copiilor şi tinerilor internaţi în spitale, cu vârste cuprinse între 1 şi 18 ani.

Petronele Purima, actriță: ”Mai este nevoie pentru că niciodată nu sunt suficiente. Noi încercăm să facem pachetele, să aibă și o jucărie de pluș și o carte de citit și una de colorat.”

„Copiii aceia sunt bolnavi și mie mi-a fost milă de ei și am vrut să le dăruiesc jucăriile astea.”

„Copilului care îl va primi îi dăruiesc foarte multă speranță și foarte mult noroc.”

Cei care îşi doresc să fie ajutoarele lui Moş Crăciun sunt aşteptati cu jucării si... fapte bune.

„Cred că Moș Crăciun o să vină și la mine pentru că îmi place să fac foarte multe fapte bune.”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri