Sari la conținut

Cortul, singura variantă de cazare în Bonțida. Organizatorii Electric Castle așteaptă aproape 100.000 de spectatori

De pe urma exodului anunţat de organizatori profită toată lumea din Bonţida. Silvia Mora, de exemplu, a început în urmă cu doi ani să construiască un cămin pentru bătrâni. N-a avut bani să termine lucrările, iar acum s-a gândit să închirieze cele şase camere amenajate tinerilor care vin la Festivalul Electric Castle. Toate cele 20 de locuri de cazare oferite de ea au fost deja epuizate.

În comuna Bonţida, locurile de cazare la săteni constă între 15 şi 20 de lei de persoană pe noapte.

Nu mai este loc de cazare de vreo săptămână, două. Foarte multă lume cazează”, spune Nicolae Gruz, viceprimar Bonţida.

Sătenii care nu mai au camere libere, le pun la dispoziţie vizitatorilor curţi, unde-şi pot instala corturi. Evident, tot pe bani. 30 de lei pentru cele patru zile ale festivalului. 

Tot la corturi s-au gândit şi organizatorii. EI au amenajat o zonă de camping, unde se pot caza circa 10.000. Preţul unui bilet este de 59 de lei pentru toate cele patru zile de festival.

Pe suprafața campingului vor găsi toate facilitățile de care au nevoie dușuri, toalete, zona va fi securizată, luminată. Noi chiar îi încurajăm să stea la camping pentru că face parte din experiența de festival”, spune Andi Varna, PR manager Electric Castle.

Cea de-a treia ediţie a festivalului Electric Castle va începe joi. Peste 100.000 de spectatori sunt aşteptaţi în cele patru zile de muzică. Cele 20.000 de abonamente s-au vândut încă de luna trecută. Acum mai sunt disponibile doar bilete de o zi, la preţul de 149 de lei.

Aproximativ 150 de artişti vor urca pe cele 6 scene de la Castelul Banffy din Bonţida. capete de afiş sunt The Prodigy, Fat Boy Slim şi Parov Stelar. Anul trecut, la festival au venit circa 80.000 de oameni. 

Pe aceeași temă