Sari la conținut

Cum decurge o dimineață din viața lui Vladimir Putin

Președintele Rusiei este o pasăre de noapte, spune Ben Judah, autorul cărții ”Fragile Empire: How Russia Fell in and Out of Love with Vladimir Putin”. Potrivit unui profil al liderului, Putin are un program nu foarte diferit de cel al unui om obișnuit.

Vladimir Putin Visits Hungary

Foto: Gulliver/Getty Images

Judah a petrecut trei ani studiindu-l pe liderul de la Moscova pentru a scrie cartea ”Fragile Empire: How Russia Fell in and Out of Love with Vladimir Putin”. În această carte, Judah descrie în detaliu viața liderului de la Kremlin.

Judah spune că fostul agent KGB merge la culcare târziu pentru că obisnuiește să lucreze noaptea și nu se dă jos din pat în prima parte a dimineţii. Astfel că Putin ia micul dejun în jurul prânzului, care constă, de obicei, într-o omletă mare sau un castron cu terci, ouă de prepeliță și brânză de vaci, scrie The Independent.

În cartea "The New Tsar: The Rise and Reign of Vladimir Putin", autorul Steven Lee Myers adaugă că preşedintele Rusiei bea, de obicei, suc făcut din sfeclă şi hrean. 

După o cafea, rutina de dimineață continuă cu înot, timp de două ore, după care se încheie cu exerciţii cu ridicare de greutăţi.

În tot acest timp, Putin este singur, mai spune Myers, "cel mai apropiat companion al său fiind labradorul negru, Koni, care l-a aşteptat pe liderul rus lângă piscină cât timp acesta înota".

După acest program, preşedintele începe să citească şi să se documenteze pentru ziua în curs.

Pe aceeași temă